Головна Новини Світ Європа У Туреччині знову спалахнули лісові пожежі: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині знову спалахнули лісові пожежі: подробиці

Пожежники боролися зі стихією протягом 10 годин

27 вересня 2021, 11:22
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Туреччині знову горять ліси. Про це повідомляє видання "Укрінформ".

У Туреччині знову спалахнули лісові пожежі: подробиці

Пожежі в Туреччині. Фото: twitter.com/OGMgovtr

На півдні країни розгорілися лісові пожежі. У провінцію Балікесір, у райони Едреміт і Багюзю, де вирувала стихія, були спрямовані вертоліт і п'ять пожежних машин.

Також пожежа виникла в курортній провінції Мугла. Співробітники пожежної служби протягом 10 годин боролися зі стихією. Всього було зафіксовано вісім вогнищ загорянь.

Рятувальники запевняють, що зараз всі пожежі взяті під контроль.

Для довідки: всього в ході лісових пожеж у Туреччині цього року було знищено приблизно 160 тисяч гектарів лісу.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в національному парку секвої Кінгз-Каньйон (США) після удару блискавки виникла пожежа. Полум'я почало стрімко поширюватися на прилеглі території. Воно охопило майже на два десятки гектарів реліктових лісових насаджень. Стихія добралася до групи дерев під назвою "чотири гвардійці". Їх врятували вогнетривкі покриття, які нещодавно встановили співробітники пожежної служби. Детально про це читайте у нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що розпечена лава з вулкана на Канарах продовжує "пожирати" будинки місцевих жителів. У повітря вулкан викидає дим і лаву. Шлейф від викидів піднявся на висоту понад чотири кілометри. Стихія знищує все на своєму шляху. За інформацією засобів масової інформації, всього було знищено понад три сотні будинків. Жителі небезпечних районів були змушені залишати свої домівки. Евакуйовано близько шести тисяч осіб. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини