Головна Новини Світ Європа В Албанії виявили труп українця
commentss НОВИНИ Всі новини

В Албанії виявили труп українця

Його тіло знайшли на пляжі

25 серпня 2021, 13:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На пляжі в Албанії громадянина України виявили мертвим. Про це повідомляє видання   Euronews Albania.

В Албанії виявили труп українця

В Албанії загинув українець. Фото: Wikimedia Commons

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 24 серпня, на пляжі албанського курорту Голем, який знаходиться в окрузі Тирана. Повідомляється, що там було виявлено бездиханне тіло чоловіка. З'ясувалося, що загиблим був 66-річний громадянин України.

На місце події викликали співробітників правоохоронних органів. Зараз вони встановлюють всі обставини інциденту.

За припущеннями місцевих засобів масової інформації турист потонув.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Польщі загинув громадянин України, якого затримали співробітники правоохоронних органів. Повідомляється, що чоловік заснув п'яним в автобусі. Правоохоронці його затримали й доставили у витверезник, де він почав агресивно поводитися. Чоловік кусав і бив копів. На місце події було викликано підкріплення, після чого порушника зв'язали ременями. Незабаром він загинув. Зараз за вказаним фактом проводиться розслідування. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що українська спортсменка загинула під час участі у веломарафоні в Угорщині. Повідомляється, що 38-річна українка в нічний час доби рухалася по автодорозі й була збита водієм легкового автомобіля, який рухався в зустрічному напрямку. За словами водія, він не помітив велосипедистку. Від отриманих травм громадянка України загинула на місці інциденту. Встановлюються всі обставини події. Детальніше читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини