Головна Новини Світ Європа В Амстердамі посеред вулиці розстріляли журналіста: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

В Амстердамі посеред вулиці розстріляли журналіста: що відомо

Потерпілий отримав кульове поранення голови

7 липня 2021, 14:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Амстердамі розстріляли кримінального журналіста Пітера де Вріса. Про це повідомляє видання NL Times.

В Амстердамі посеред вулиці розстріляли журналіста: що відомо

В Амстердамі напали на журналіста. фото AFP

Як стало відомо, увечері, 6 липня, в Амстердамі невідомий розстріляв журналіста з пістолета. За інформацією ЗМІ прозвучало не менше п'яти пострілів і потерпілий отримав кульове поранення голови. Очевидець події розповів, що Пітер був ще живий, коли на місце прибули медики.

Потерпілий був госпіталізований. На цей момент правоохоронці ведуть розслідування. Особа нападника поки не встановлена.

Відомо, що Пітер де Вріс ввечері брав участь в телешоу, яке називається RTL Boulevard. Його колеги стверджують, що на журналіста було здійснено напад вже після завершення знімання, після того, як він покинув студію.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в американському штаті Техас сталася перестрілка на одній з автомийок. Як стало відомо, між двома чоловіками стався конфлікт в ході, якого один з учасників відкрив вогонь по другому. У цей момент стоїть поруч група людей почала стріляти в бік нападника. Відомо, що в результаті події постраждала неповнолітня дівчинка. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже писав про те, що в російському місті Тюмень невідомий чоловік захопив співробітників банку і вимагав викуп у кілька мільйонів доларів. На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів. У поліції повідомили, що в заручниках у порушника знаходиться двоє людей. Зловмисник погрожував "небезпечним предметом", який знаходиться у нього в сумці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини