Головна Новини Світ Європа В Ірландії акули підпливли до берега, де відпочивали батьки з дітьми (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірландії акули підпливли до берега, де відпочивали батьки з дітьми (ФОТО, ВІДЕО)

На превеликий подив, акул ніхто з відпочивальників не злякався

22 липня 2021, 21:23
Поділіться публікацією:








В Ірландії акули підпливли до берега, де відпочивали батьки з дітьми (ФОТО, ВІДЕО)

На ірландському пляжі акула підпливла до людей. Фото з відкритих джерел

На популярному ірландському пляжі сталася страшна ситуація — до відпочивальників дуже близько підпливли акули. Про це інформує видання Irishmirror.

За словами джерела, в затоці Кім на острові Ахілл в Ко-Мейо в один із сонячних днів відпочивальники раптом побачили ледь помітні плавники акул, що показувалися з води. У той час на пляжі перебували, крім дорослих, ще й діти.

Акули плавали серед людей, але ті, ніби зовсім не боячись, залишалися на своїх місцях і не покидали пляж. Деякі знімали на відео таке рідкісне явище.

В Ірландії акули підпливли до берега, де відпочивали батьки з дітьми (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2

Як виявилося, цей вид акул зовсім не є небезпечним для людей. Це один із трьох видів, які харчуються виключно планктоном. Але, навіть не дивлячись на це, людям як і раніше не рекомендується торкатися до них і взаємодіяти з акулами.

Відео такої незвичайної зустрічі було розміщено в соціальних мережах. Очевидці рідкісного явища зазначили, що цей ролик більше схожий на уривок з легендарного хоррор-фільму "Щелепи".

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало про те, що у Бразилії акула відкусила чоловікові руку по лікоть, коли той справляв нужду в океані. На пляжі були застережливі про акул таблички, але відпочивальник чомусь проігнорував їх, про що вже дуже скоро пошкодував.

Також сайт повідомляв про те, що у Червоному морі акула напала на туриста і відірвала йому частину ноги. Варто зазначити, що потерпілий в момент нападу акули навіть не перебував у воді, але хижак все ж схопив його і сильно травмував. Детальніше про цей випадок читайте в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини