Головна Новини Світ Європа В Іспанії розгорілася масштабна лісова пожежа: евакуюють сотні людей (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Іспанії розгорілася масштабна лісова пожежа: евакуюють сотні людей (ВІДЕО)

В Іспанії палахкотять лісу

9 вересня 2021, 17:32
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Іспанії тривають лісові пожежі. Про це повідомляє видання El Pais.

В Іспанії розгорілася масштабна лісова пожежа: евакуюють сотні людей (ВІДЕО)

Масштабна лісова пожежа в Іспанії. Фото: Getty Images.

Ліси палають в іспанській провінції Малага, що на півдні країни. Займання утворилося в гірській місцевості, яка розташована неподалік від муніципалітету Хубріке.

Через стихію, що розбушувалася владою було прийнято рішення про евакуацію більше ніж чотириста місцевих жителів. Ліквідацією масштабної лісової пожежі зайняті кілька сотень співробітників пожежної служби. Також була залучена авіація.

Відзначається, що гасіння загоряння ускладнюється складністю місцевості і мінливими вітрами. На цей момент офіційної заяви, стосовно масштабів пожежі не було.

У Мережі з'являються фотографії та відео з місця подій.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в столиці Єгипту стався обвал багатоповерхового житлового будинку. У момент події в ньому знаходилося кілька людей. Всі вони були співробітниками адвокатської фірми, яка розташовувалася на першому поверсі будинку. Рятувальникам вдалося витягнути кількох постраждалих з-під завалів, проте незабаром вони померли від отриманих травм. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Північній Македонії горіла COVID-лікарня. У момент події в ній знаходилися десятки людей. Згідно з даними місцевих засобів масової інформації, в результаті події загинули 14 людей і ще близько 20 отримали поранення різного ступеня тяжкості. На цей момент встановлюється причина загоряння. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини