Головна Новини Світ Європа Віктор Орбан розповів, хто принесе в Україну мир
commentss НОВИНИ Всі новини

Віктор Орбан розповів, хто принесе в Україну мир

Віктор Орбан закликав Трампа стати президентом США та принести мир у світ.

7 травня 2023, 14:33 comments1007
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан вважає, що повернення Дональда Трампа на пост президента США принесе мир в Європу, зокрема і Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційний ресурс Euro News.

Віктор Орбан розповів, хто принесе в Україну мир

Прем'єр-міністр Угорщини Віктор Орбан. Фото з відкритих джерел

Угорський лідер виступив на відкритті заходу CPAC (Конференція консервативних політичних дій) у Будапешті, де звинуватив лібералів. Орбан назвав їх "вірусом, що пожирає і розриває нації". За словами прем'єр-міністра, прогресивна зовнішня політика завжди ставить нації під загрозу. Орбан вказує, що бачив багато барвистих революцій, які починалися з гасел свободи, а закінчувалися хаосом, плутаниною та поразкою покинутих країн.

Угорський політик вбачає, що "ліберальний вірус" веде до війни, тому на думку Віктора Орбана, колишній президент США Дональд Трамп може принести мир.

"Поверніться, пане президенте, зробіть Америку знову великою і знову принесіть нам мир!", — закликає Орбан.

Далі Орбан почав критикувати Захід і заявив, що дві фортеці сучасної демократії — Вашингтон і Брюссель — знаходяться в руках лібералів, тому ці місця необхідно якомога швидше захопити. Окрім прем’єр-міністра Угорщини на з'їзді консерваторів виступлять також представники Грузії, Словенії та Чехії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в адміністрації Орбана розповіли про союзників Угорщини.

Також "Коментарі" писали про поступки на які йде прем'єр-міністру Угорщини Віктор Орбан, щоб отримати від ЄС 13 млрд євро, які були заблоковані Єврокомісією. Угорщину звинуватили у відхиленні від європейських цінностей та демократії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини