Головна Новини Світ Європа Влада Нідерландів запровадила п’ятитижневий локдаун
commentss НОВИНИ Всі новини

Влада Нідерландів запровадила п’ятитижневий локдаун

Локдаун в Нідерландах діятиме з 15 грудня до 19 січня

15 грудня 2020, 08:45
Поділіться публікацією:

В Нідерландах введуть п’ятитижневий локдаун. Влада країни запровадить його з п'ятнадцятого грудня до дев'ятнадцятого січня. Таку інформацію надала агенція Reuters.

Влада Нідерландів запровадила п’ятитижневий локдаун

Нідерланди вводять п’ятитижневий локдаун . Фото REUTERS

"Нідерланди закриваються. Ми усвідомлюємо серйозність наших рішень прямо перед Різдвом", – заявив прем’єр-міністр Нідерландів Марк Рютте.

Під час локдауну перестануть працювати всі громадські місця. Відтак не можна буде відвідувати дитячі садки, фітнес-центри, тренажерні зали, зоопарки, розважальні комплекси, кінотеатри, музеї, перукарні та салони краси, ресторани та кафе.

Натомість працювати будуть продуктові магазини, супермаркети, аптеки, банки.

Заборонено збиратися у групи понад дві особи, навіть якщо громадяни вдома. На три дні під час Різдва зроблять виняток – громадянам можна буде збиратися втрьох.

Влада рекомендує населенню залишатися вдома навіть під час новорічних та різдвяних свят. 

Нагадуємо, що раніше Міністр охорони здоров'я Британії Метт Хенкок заявив, що у Великобританії було виявлено "новий варіант" коронавірусу, який, як вважається, швидко поширюється на Південному Сході країни.

За недовгий період було діагностовано понад тисячу випадків зараження. Повідомлення про "новий варіант" надійшли з шістдесяти районів місцевого самоврядування. Вважається, що цей вірус аналогічний тому, який був виявлений в інших країнах за останні кілька місяців.

Сайт "Коментарі" також розповідає, що у Франції собак навчили виявляти хворих на коронавірус. Тварини можуть знайти людину з коронавірусом, навіть якщо у неї немає жодного симптому.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини