Головна Новини Світ Європа Які обмеження для туристів встановила Греція
commentss НОВИНИ Всі новини

Які обмеження для туристів встановила Греція

Країна готується до запізнілого початку туристичного сезону та пом'якшує коронавірусні обмеження

19 червня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Уряд Греції анонсував зміни правил в'їзду в країну для туристів під час пандемії COVID-19. Про це повідомляє Ekathemirini.

Які обмеження для туристів встановила Греція

Коронавірус в Греції - фото з відкритих джерел

Журналісти інформують, що відтепер країну зможуть відвідувати особи з будь-яким громадянством, маючи при собі документ, який засвідчує проходження ними тесту на коронавірусну хворобу з негативним результатом. 

Також у місцевому Міністерстві туризму заявили, що змінили правила в'їзду для неповнолітніх. Таким чином, дітям до 12 років дозволено не надавати документи, які засвідчували б відсутність хвороби. Раніше такі правила поширювались на осіб до 6 років.

Окрім негативного ПЛР-тесту уряд Греції також надав змогу користуватися сертифікатом вакцинації, який вже запровадили ряд країн Європейського Союзу.

Та попри це журналісти підкреслюють, що дані зміни стосуватимуться лише тих людей, що прибувають із держав, громадянам яких дозволені другорядні поїздки на територію Грецію та навпаки. 

Нагадаємо, нещодавно уряд Російської Федерації вирішив посилити карантин у країні у зв'язку зі збільшенням кількості нових випадків захворювань на коронавірус. Всі деталі в нашому матеріалі.

Водночас країни Євросоюзу навпаки починають знімати коронавірусні обмеження. Так, уряд Данії вирішив послабити обмежувальні заходи, впроваджені для боротьби з поширенням коронавірусу. З 14 червня скасовується обов'язкове носіння масок, за винятком громадського транспорту. З вересня планується скасувати й це правило.

Окрім цього уряд Іспанії з 26 червня повністю скасовує масковий режим, запроваджений ще на початку пандемії коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини