Головна Новини Світ Європа Закривавлені обличчя і поламані кінцівки - в Бельгії порушників карантину почали жорстко затримувати
commentss НОВИНИ Всі новини

Закривавлені обличчя і поламані кінцівки - в Бельгії порушників карантину почали жорстко затримувати

Відео події набрало майже 5 млн переглядів за кілька днів

28 грудня 2020, 17:38
Поділіться публікацією:

У Бельгії правоохоронці затримують порушників коронавірусного локдауна, застосовуючи спецзасоби та фізичну силу. Так, відомо, що користувачі соціальних мереж з Ватерло опублікували відеозапис того, як місцеві поліцейські двадцятого грудня затримують жителів міста, яких запідозрили в порушенні чинних в країні обмежень.

Закривавлені обличчя і поламані кінцівки - в Бельгії порушників карантину почали жорстко затримувати

На даний момент в Бельгії забороняється ходити навіть для відвідування один одного. Крім того, діють інші жорсткі обмеження. Правоохоронці мають право навіть без ордера провести обшуки житла, якщо має всі підстави підозрювати, що люди порушують карантин.

Як повідомляє жінка, яка опублікувала запис, історія із затриманням батьків стала відома на всю країну.

Раніше "Коментарі" писали про те, що Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) і Європейське агентство по хворобах закликали держави Європи у неділю, двадцятого грудня, посилити карантинні заходи для боротьби з поширенням нового штаму коронавірусу, який циркулює в Великобританії.

Крім того, стало відомо про те, що влада Австрії заявили про наміри ввести локдаун. Це буде вже третій за рахунком жорсткий карантин в країні. Планована дата введення обмежень для громадян — після Різдва. Орієнтовно, локдаун буде діяти до вісімнадцятого січня. Під час карантинних обмежень в Австрії заборонять роздрібну торгівлю — виняток становитимуть лише аптеки і продуктові супермаркети. У планах уряду також заборонити вільне пересування громадян. Школам дозволять працювати з сьомого січня, але на час карантину виключно в онлайн-режимі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини