Головна Новини Світ Європа Зносив ліхтарі: прямо в центрі столиці Румунії вертоліт ВПС США здійснив аварійну посадку (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Зносив ліхтарі: прямо в центрі столиці Румунії вертоліт ВПС США здійснив аварійну посадку (ВІДЕО)

Black Hawk ВПС США приземлився на площі Шарля де Голля, що в центрі столиці Румунії

15 липня 2021, 17:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








У румунській столиці вертоліт ВПС США здійснив аварійну посадку. Про це повідомляє видання Digi24.

Зносив ліхтарі: прямо в центрі столиці Румунії вертоліт ВПС США здійснив аварійну посадку (ВІДЕО)

У Румунії вертоліт ВПС США здійснив аварійну посадку. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, прямо в центрі Бухареста сьогодні, 15 липня, вертоліт Sikorsky UH-60 Black Hawk ВПС США здійснив вимушену посадку. Інцидент стався на площі Шарля де Голля. Під час посадки гвинтокрила машина зачепила ліхтарні стовпи.

Повідомляється що вертоліт буде доставлений на базу, де його оглянуть фахівці. Військовослужбовці США і поліція Румунії проводять перевірки на місці. В результаті аварійного приземлення ніхто не постраждав.

Відомо, що ця машина брала участь у репетиції напередодні заходів з нагоди Дня ВПС Румунії та завершення румунської присутності в Афганістані.

Очевидці події зняли вимушену посадку вертольота на відео.

Відео: YouTube — OP Info

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Іспанії розбився вертоліт митної служби. Він впав у воду в той час, коли надавав допомогу катеру в переслідуванні торговців наркотиками недалеко від іспанського міста Сотогранде. Повідомляється, що у вертольоті перебувало троє членів екіпажу. На місце події прибули співробітники рятувальної служби. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що на півночі Польщі у воду впав приватний вертоліт із трьома людьми на борту. Всі вони є громадянами України, які тимчасово проживають на території Польщі. Повідомляється, що у гвинтокрилої машини відразу після зльоту почалися проблеми з двигуном і вона поступово почала втрачати висоту, поки не впала в озеро. Подробиці — в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини