Головна Новини Світ Франція Чоловік і дружина заарештовані за згвалтування дитини, яка загинула
commentss НОВИНИ Всі новини

Чоловік і дружина заарештовані за згвалтування дитини, яка загинула

У дівчинки зупинилося серце

22 грудня 2020, 15:05 comments1544
Поділіться публікацією:

Чоловік і дружина підозрюються в згвалтуванні й вбивстві своєї півторамісячної доньки, недалеко від Евре, Франція. Їх взяли під варту за згвалтування, яке призвело до смерті. Як повідомили сьогодні, 22 грудня, джерела французького видання Le Figaro.

Чоловік і дружина заарештовані за згвалтування дитини, яка загинула

Фото: из открытых источников

"Пара була поміщена під варту в неділю після смерті півторамісячного немовляти, яке, згідно з першими даними розслідування, піддалося фізичному і сексуальному насильству", — сказав Домінік Пуечмайль, прокурор Евре.

Детальна інформація про інцидент буде оголошена поліцією сьогодні, як пише видання.

Чоловікові 36 років, жінці 34 роки. В ході слухань слідчим пояснили, що дитина впала. Як повідомили медики, у дівчинки зупинилося серце.

"Дівчинку виявили в синцях на ногах і з великим розривом  ануса", — сказало джерело видання, додавши, що стосовно двох інших дітей пари не було випадків насильства.

Іншим дітям по 2-3 роки. Розтин тіла дитини має відбутися у вівторок. Руанське агентство SRPJ і поліцейська дільниця Вернона почали розслідування.

Нагадаємо, 13 річна дівчинка з ножем у Франції загрожувала "спустити шкуру з вчителя", коли та вийде з класу після уроку. Викладач викликала поліцію, яка виявила ніж у сумці дівчинки. Її виключили зі школи, не давши закінчити семестр.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Британії судили водіїв вантажівки, через які 39 мігрантів задихнулися у вантажному відсіку. Вони заплатили за поїздку з В'єтнаму до Великобританії по 13 тисяч доларів. Британія оголосила траур після інциденту минулого року. Родичі оплакують померлих.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини