Головна Новини Світ Франція Втік на самокаті: у центрі Парижа чоловік пограбував ювелірний магазин на кілька мільйонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Втік на самокаті: у центрі Парижа чоловік пограбував ювелірний магазин на кілька мільйонів

За попередніми даними, він вкрав прикраси на суму до трьох мільйонів євро

28 липня 2021, 10:43
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Франції обікрали ювелірний магазин. Про це повідомляє видання leParisien.

Втік на самокаті: у центрі Парижа чоловік пограбував ювелірний магазин на кілька мільйонів

Пограбування ювелірного магазину в Парижі. Фото: Unsplash

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 27 липня, на вулиці Франсуа-Ер, що в центрі Парижа. Повідомляється, що невідомий чоловік на електросамокаті під'їхав до ювелірного магазину під назвою Chaumet. Він був озброєний пістолетом.

Зловмисник увірвався в приміщення магазину і, погрожуючи вогнепальною зброєю, пограбував, а потім зник з місця злочину на своєму транспортному засобі.

Також повідомляється, що, за попередніми даними, правопорушник вкрав ювелірних виробів на суму від двох до трьох мільйонів євро. На місце злочину прибули співробітники правоохоронних органів.

Наразі грабіжник перебуває у розшуку. За цим фактом розпочато розслідування.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що невідомі зловмисники проникли в будинок французького мільйонера, який знаходиться у передмісті Парижа, і пограбували його. Правопорушники, проникнувши в приміщення, побили 78-річного чоловіка і його дружину, а потім винесли з будинку коштовності. На місце події прибули співробітники правоохоронних органів і медики. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що в Туреччині чоловік напав на російську туристку. Повідомляється, що озброєний зловмисник напав на жінку і, погрожуючи розправою, зґвалтував її, а потім обікрав і втік з місця злочину. Про інцидент дізналися співробітники правоохоронних органів, які почали пошуки злочинця. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини