Головна Новини Світ Франція Де повинні зупинитися ЗСУ: стало відомо, на яку перемогу у війні проти РФ розраховує Париж
commentss НОВИНИ Всі новини

Де повинні зупинитися ЗСУ: стало відомо, на яку перемогу у війні проти РФ розраховує Париж

Париж готовий підтримувати Київ у війні проти РФ до перемоги

16 червня 2022, 12:34 comments1626
Поділіться публікацією:

Франція розраховує, що українська армія під силу здобути перемогу у війні проти Росії на полі бою. Причому в Парижі вірять, що ЗСУ вдасться не лише вибити росіян із тих територій, які вони окупували у 2022 році, а й з тимчасово окупованої частини Донбасу, а також Криму. Як передає портал "Коментарі", про це заявило французьке дипломатичне джерело, пише "Reuters".

Де повинні зупинитися ЗСУ: стало відомо, на яку перемогу у війні проти РФ розраховує Париж

Прапор Франції. Фото: з відкритих джерел

При цьому джерело уточнило, що остаточне рішення щодо того, де має зупинитися українська армія, має прийняти керівництво України на чолі з президентом Володимиром Зеленським. Президент України має сам визначити, що вважатиметься для його держави військовою перемогою.

Зазначимо, що сьогодні з історичним візитом до Києва прибули лідери чотирьох найбільших європейських держав – президент Франції Макрон, канцлер Німеччини Шольц, прем'єр-міністр Італії Драгі, а також президент Румунії Йоганніс. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, що може означати цей візит і в чому лідери "ЄС" можуть почати переконувати президента Зеленського, підштовхуючи Україну до негайних переговорів з Росією.                                                                                                             

Читайте також на порталі "Коментарі" — відбулася третя зустріч у форматі "Рамштайн": міністр оборони України Олексій Резніков розповів, яку допомогу від союзників отримає Україна.

Також видання "Коментарі" повідомляло – без втручання НАТО, що відбувається в Україні, не закінчиться: генерал США зробив важливу заяву щодо війни в Україні.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини