Головна Новини Світ Франція Авто Ромена Грожана розрізало навпіл під час гонки (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Авто Ромена Грожана розрізало навпіл під час гонки (відео)

Автомобіль потрапив в жахливу аварію

29 листопада 2020, 17:19 comments1005
Поділіться публікацією:
Check

Справжнє диво і жахливі кадри: француз Ромен Грожан (Хаас) зазнав страшну аварію на першому колі Гран-прі Бахрейну Формули-1 в неділю і дивом вижив, отримавши лише "незначні опіки". Незабаром після старту машина Грожана зійшла з траси через зіткнення з росіянином Данилом Квята (AlphaTauri).

Авто Ромена Грожана розрізало навпіл під час гонки (відео)

Рамен Грожан: авария на Формуле-1


Шасі було розрізано навпіл і миттєво загорілося, але 34-річному пілотові вдалося вибратися з кабіни й піти від пожежі. Його команда повідомила засобам масової інформації, що у нього "невеликі опіки рук і щиколоток, але все в порядку". Грожан був доставлений на машині швидкої допомоги на огляд до лікаря згідно з протоколом. Гран-прі перервав червоний прапор.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчора, 28 листопада, в Мережі з'явилися фото і відео нових протестів у Франції, на яких видно, як люди виривають дорожні знаки з землі в ході протестів. Матеріали опублікувало в Twitter місцеве видання La Plume Libre. Як повідомляє видання, які протестують в Парижі через закон "Про глобальну безпеку" вдалося вирвати з землі дорожній знак. Крім того, з'явилися фото палаючих магазинів і відео зіткнень з поліцією. Пізніше в Мережі з'явилося відео, де протестуючі спалюють один банків Парижа і розтягують плакат на його тлі.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини