Головна Новини Світ Франція 13-річна дівчинка з ножем арештована за загрози "спустити шкуру" з вчителя
commentss НОВИНИ Всі новини

13-річна дівчинка з ножем арештована за загрози "спустити шкуру" з вчителя

Викладач викликала поліцію після погроз "спустити шкуру, коли та вийде"

11 грудня 2020, 17:05 comments7868
Поділіться публікацією:

13-річна школярка була арештована у четвер, 10 грудня, у місті Без'є, Франція, з кухонним ножем після погроз поранити свого вчителя. Про це повідомляє Le Figaro. Вона була взята під варту і знаходиться в поліцейському відділку.

13-річна дівчинка з ножем арештована за загрози "спустити шкуру" з вчителя

Молода дівчина з'явилася без шкільного приладдя на уроці англійської. Коли вчителька попросила у неї пояснень, дівчинка відповіла, що не хоче працювати, додавши, що "спустить з неї шкуру, коли та вийде". Викладач викликала поліцію, яка виявила під час обшуку кухонний ніж в сумці учениці. Дитина виключена зі школи, без можливості закінчити навчання до кінця семестру. Подробиці інциденту і подальша доля дівчинки не повідомляються.

Видання відзначило, що учні та викладачі були шоковані тим, що відбувається.

Нагадаємо, нещодавно 29-річний чоловік був убитий пострілом в голову у Франції на вулиці, недалеко від свого будинку в Сен-Сен-Дені. Поліція підозрює організоване злочинне угруповання.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Еммануель Макрон планує проведення кампанії масової вакцинації "в період з квітня по червень". Вакцини будуть призначені для найбільш вразливої аудиторії, сказав він під час брифінгу для преси з прем'єр-міністром Бельгії Олександром Де Кроо. Раніше також стало відомо, що президент Азербайджану Ільхам Алієв заявив, що Франція повинна віддати Марсель вірменам, так як в минулому місяці Сенат Франції схвалив рішення про визнання Нагірно-Карабахської Республіки. Жителі селищ в Нагірному Карабасі спалювали свої будинки перед відходом, щоб не віддавати їх Азербайджану, незважаючи на мирну угоду.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини