Головна Новини Світ Франція Макрон заявив про готовність до діалогу з Путіним: у якому питанні
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон заявив про готовність до діалогу з Путіним: у якому питанні

Еммануель Макрон вважає, що міг би продовжити діалог з Володимиром Путіним.

25 червня 2024, 08:50
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон розповів, що в останні місяці не спілкувався з російським диктатором Володимиром Путіним, однак наголосив на своїй готовності вступити в діалог з очільником Кремля.

Макрон заявив про готовність до діалогу з Путіним: у якому питанні

Еммануель Макрон та Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Еммануель Макрон у подкасті Generation Do It Yourself розповів про спілкування з Володимиром Путіним. За словами президента Франції, він міг би відновити розмову з російським диктатором.

"Я вірю в силу діалогу, і я б продовжив діалог із Володимиром Путіним", — сказав Макрон.

Лідер Франції зазначив, що тривалий час не мав спілкування з очільником Кремля, проте готовий з ним розмовляти щодо кількох тем.

"Я не відкидаю, що ми зробимо це з тієї чи іншої теми, зокрема з теми атомних електростанцій або інших", — сказав президент Франції.

Нагадаємо, що після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Еммануель Макрон провів кілька телефонних дзвінків з Путіним. Однак після повідомлень про воєнні злочини армії РФ в Бучі заявив, що не розмовляв з російським диктатором, проте наголосив, що готовий прийняти від нього дзвінок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що речниця МЗС РФ Марія Захарова пригрозила Франції після слів Макрона щодо війни в Україні. Таким чином в російському міністерстві відреагували на стратегію невизначеності щодо Росії та вказали на готовність російської армії знищувати французьку сили в Україні.

Також "Коментарі" писав про реакцію очільника Міністерства закордонних справ Росії Сергія Лаврова на заяви Макрона щодо французьких інструкторів, яких можуть відправити в Україну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини