Головна Новини Світ Франція На авіаносці США сталася аварія: є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

На авіаносці США сталася аварія: є постраждалі

F-35C Lightning II здійснив невдалу посадку під час планової місії

25 січня 2022, 11:42
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На американському військовому кораблі сталася аварія. Про це повідомляється на офіційному сайті Тихоокеанського флоту США.

На авіаносці США сталася аварія: є постраждалі

F-35. Ілюстрація з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався вчора, 24 січня, на авіаносці ВМС США USS Carl Vinson. У цей момент він був у Південно-Китайському морі. Повідомляється, що винищувач F-35C Lightning II здійснив невдалу посадку під час планової місії.

Внаслідок пригоди постраждали семеро моряків. Трьох людей було доставлено до медичного закладу на Філіппінах. Іншим надав допомогу бортовий медичний персонал.

Зазначається, що пілот винищувача зумів катапультуватися та був евакуйований за допомогою вертольота. Наразі стан усіх постраждалих оцінюють як стабільний.

Причини інциденту наразі невідомі.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що у німецькому університеті молодий хлопець розпочав стрілянину з вогнепальної зброї. Він поранив кілька людей, а потім скоїв самогубство. За даними ЗМІ, нападником міг бути студент навчального закладу. Наразі всі обставини інциденту встановлюються.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що більшість населення держави Тонга постраждала від наслідків виверження підводного вулкана в Тихому океані. Після вулканічної активності острів накрили цунамі та пеплопад. Через останнє у людей можуть початися проблеми зі здоров'ям. Фахівці кажуть, що він може спричинити утруднення дихання та впливати на серцево-судинну систему. Десятки громадян втратили свої будинки та речі. Їх евакуювали на інший острів. Докладніше про це читайте в нашій статті. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини