Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині потужний торнадо пронісся містом: людей скидало вітром у воду (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині потужний торнадо пронісся містом: людей скидало вітром у воду (ВІДЕО)

Вихор зривав дахи з будинків

30 вересня 2021, 12:10
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Німецьким містом пронісся потужний торнадо. Про це повідомляє видання Deutsche Welle.

У Німеччині потужний торнадо пронісся містом: людей скидало вітром у воду (ВІДЕО)

Торнадо у Німеччині. Фото: скріншот із відео

Як стало відомо, в німецькому місті Кілі вирував руйнівний вихор. Через стихію постраждали люди з місцевого гребного клубу. Кількох із них вітром скинуло у воду.

На місце інциденту поспішили правоохоронці, медики та співробітники рятувальної служби. В результаті події три людини отримали важкі поранення і ще троє — легкі.

У самому місті торнадо виривав дерева з корінням, а також зривав дахи з будинків. Раніше фахівці прогнозували в цьому районі пориви вітру, які можуть досягати 110 кілометрів на годину, і сильний дощ у вихідні дні.

Раніше сайт "Коментарі" інформував про те, що на Гаваях почалося виверження вулкана під назвою Кілауеа. На фотографіях у мережі можна помітити розпечену лаву, яка покриває дно кратера, а також здіймаються хмари пари. Фахівці вважають, що розпечена вулканічна порода не зможе досягти житлових районів. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі. 

Також "Коментарі" повідомляли про те, що на Канарських островах триває виверження вулкана Кумбре-Вьэха. Розпечена лава вже досягла океану. Після зіткнення її з водою в небо піднялися густі білі хмари пари. Зазначається, що через потрапляння вулканічної породи у воду може статися хімічна реакція за участю хлору. У людей це може викликати подразнення шкіри та очей. Також можуть виникнути проблеми з диханням. Фахівці вважають, що на цей момент існує небезпека обвалення частини берегової лінії острова. Влада пообіцяла фінансову підтримку постраждалим від виверження. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини