Головна Новини Світ Франція На московському радіо по колу крутилися гімн України та антивоєнні пісні
commentss НОВИНИ Всі новини

На московському радіо по колу крутилися гімн України та антивоєнні пісні

Зазначимо, що злом інформаційних систем у Росії, відбувається вже не перший раз

8 червня 2022, 19:10
Поділіться публікацією:

У росії зламали систему видавничого дому "Комерсант". Відтак слухачі московського радіо "Комерсант FM"  по колу слухали Гімн України та інші антивоєнні пісні. Про це пише російське видання  "МК".

На московському радіо по колу крутилися гімн України та антивоєнні пісні

По російському радіо крутили Гімн України (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що процес відновлення інформаційної системи видавничого дому "Комерсант" тривав кілька годин. В цей час  росіяни слухали український Гімн і антивоєнну українську пісню "Ой, у лузі червона калина"  та інші пісні такі, як "Нам не потрібна війна".

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Росії підпалили черговий військкомат. Як стало відомо, інцидент стався сьогодні вранці (8 червня) у місті Владивосток. Повідомляється, що двоє молодих людей кинули пляшку із запалювальною сумішшю у дерев'яну будівлю військового комісаріату. Внаслідок пожежі постраждали облицювальні матеріали будівлі. Невідомі знімали те, що відбувається на телефон, а після цього втекли  дворами.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Росії знову хочуть відправити війська ОДКБ в Україну. Голова комітету Держдуми РФ з оборони Андрій Картаполов припускає можливість введення військ ОДКБ на окуповані Росією території України. Картаполов зазначив, що є велика ймовірність, що "миротворці" ОДКБ можуть дуже сильно знадобитися на тих територіях, де Росія встановила свій контроль. Російський депутат згадав Донецьку та Луганську області як території, на які, можливо, Росія захоче запровадити "миротворців" із країн-сателітів. При цьому, бойові дії Кремль сьогодні веде далеко за межами Донецької та Луганської областей, фактично атакуючи усі регіони України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини