Головна Новини Світ Франція Президент Франції здав позитивний тест на коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Президент Франції здав позитивний тест на коронавірус

Еммануель Макрон здавав аналізи кілька разів з початку епідемії

17 грудня 2020, 11:45
Поділіться публікацією:

Глава держави Еммануель Макрон отримав позитивний результат тесту на Covid-19. Про це пише Le Figaro.

Президент Франції здав позитивний тест на коронавірус

Президент Франции Эммануэль Макрон

"У відповідності з діючими санітарними правилами, застосовними до всіх, президент країни буде ізольований на 7 днів. Він буде продовжувати працювати й здійснювати свою діяльність віддалено", — йдеться в повідомленні.

Раніше на цьому тижні його оточення запевнило Le Figaro, що президент здавав аналізи кілька разів з початку епідемії й що йому ще жодного разу не поставили позитивний діагноз. Його дружина, перша леді Бріжит Макрон, вже кілька місяців тому була "контактною особою", але президентське подружжя поки що уникнуло вірусу.

Нагадаємо, на думку депутата UDI (центристська французька політична партія) Валері Сікс, "зелений" паспорт "підштовхне" французів до вакцинації, щоб якомога швидше повернутися до нормального життя.

До кампанія вакцинації проти коронавірусу у Франції почнеться з останнього тижня грудня, як повідомив прем'єр-міністр країни Жан Кастекс в середу, 16 грудня, вказавши, що непріоритетні групи населення будуть чекати до кінця весни.

Раніше "Коментарі" повідомляли, Єврокомісія введе санкції проти 10 техногігантів, яких вважають монополістами по ряду критеріїв. Джерело дало ЗМІ цей список на основі критеріїв, опублікованих у вівторок Брюсселем. Щоб потрапити в цю категорію, компанія повинна мати в ЄС оборот понад 6,5 мільярдів євро або ринкову оцінку понад 65 мільярдів. Організація також має бути присутня в трьох державах-членах, мати понад 45 мільйонів кінцевих користувачів і понад 10 000 бізнес-користувачів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини