Головна Новини Світ Франція У Ле Пен дали дві гучні обіцянки по Україні перед виборами
commentss НОВИНИ Всі новини

У Ле Пен дали дві гучні обіцянки по Україні перед виборами

У таборі ультраправих вважають, що потрібно підтримати українців, уникнувши ескалації з Росією

28 червня 2024, 14:37
Поділіться публікацією:

Соратник Марін Ле Пен, один із лідер французьких ультраправих Жордан Барделла обіцяє, що "Національне об'єднання" не дозволить російському імперіалізму поглинути Україну. Як повідомляє портал "Коментарі", така заява прозвучала в ході дебатів, пише BFM TV.

У Ле Пен дали дві гучні обіцянки по Україні перед виборами

Марін Ле Пен та Жордан Барделла. Фото: з відкритих джерел

При цьому політик каже, що відмовиться надсилати французьких солдатів на війну в Україні, якщо стане прем'єр-міністром за підсумками парламентських виборів.

"Моя позиція щодо цього конфлікту дуже проста. Вона ніколи не змінювалася. Вона полягає в тому, щоб підтримати Україну та уникнути ескалації з Росією, яка, нагадаю, є ядерною державою", — сказав Барделла.

Читайте також на порталі "Коментарі" — президент Франції Еммануель Макрон заявив, що його країна має намір допомагати Україні в довгостроковій перспективі беззастережно. Заява французького лідера прозвучала на тлі занепокоєння Києва тим, що до влади можуть дійти ультраправі політики, і тоді зовнішньополітичний курс Парижа може кардинально змінитись.                                          

Також видання "Коментарі" повідомляло – Еммануель Макрон закликав громадян країни зробити вірний вибір на майбутніх парламентських виборах та закликав їх голосувати. Про це йдеться у його листі французам, написаному за тиждень до першого туру парламентських виборів.

Раніше "Коментарі" інформували – рейтинг підтримки президента Франції Еммануеля Макрона впав на шість пунктів до історичного мінімуму в п'ятницю, трохи більше, ніж за тиждень до початку двотурового етапу парламентських виборів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини