Головна Новини Світ Франція У президента Франції кинули яйцем (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У президента Франції кинули яйцем (ВІДЕО)

Служба безпеки затримала хулігана

27 вересня 2021, 17:04
Поділіться публікацією:

Під час Міжнародної виставки громадського харчування та гостинності в Ліоні стався інцидент. Невідомий кинув у президента Франції Еммануеля Макрона яйцем. Про це пише УНН, посилаючись на Lyon Mag.

У президента Франції кинули яйцем (ВІДЕО)

Еммануель Макрон - фото з відкритих джерел

Зазначається, що під час кидка хуліган крикнув "Хай живе революція". Яйце потрапило в плече Макрона, проте залишилося цілим. Служба безпеки відразу ж знайшла і затримала порушника.

Інцидент трапився після заяв Макрона на підтримку відродження індустрії громадського харчування і готельного бізнесу, зокрема щодо звільнення від податку на чайові.

Зазначимо, що французький президент не в перший раз потрапляє в неприємну ситуацію. Так в червні стався інцидент під час візиту Макрона в департамент Дром, де місцеві жителі агресивно вигукували радикальні роялістські гасла під час зустрічі з президентом країни. Один з учасників заходу, який мабуть не симпатизує президентської політсили, дав ляпаса самому Еммануелю Макрону, який, очевидно, зовсім не очікував такого негостинного прийому в рідній країні. У бійку вчасно втрутилася охорона президента Франції і поліція.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як президент США Джо Байден провчив свого французького колегу Еммануеля Макрона. Еммануель Макрон, який готується до виборів, зміг змусити американського колегу попросити про дзвінок і публічно визнати свою неправоту в контексті таємного узгодження договору з Австралією про будівництво субмарин за спиною Франції, через що Париж втратив контракт на 43 мільярди доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини