Головна Новини Світ Франція Україна вимагає вибачень від французького ЗМІ: цинічна поведінка ведучих
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна вимагає вибачень від французького ЗМІ: цинічна поведінка ведучих

Посол України у Франції Вадим Омельченко відреагував на цинічну поведінку ведучих французького радіо.

17 травня 2023, 18:46 comments1282
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Посол України у Франції Вадим Омельченко закликав французького радіомовника RTL France до вибачень. Це сталось після того, як французьке радіо назвало приїзд Зеленського до Парижу "цирком". Про це повідомляє портал "Коментарі"  посиланням на Twitter українського посла.

Україна вимагає вибачень від французького ЗМІ: цинічна поведінка ведучих

Один з ведучих французького радіо. Фото з відкритих джерел

Президент України Володимир Зеленський у рамках свого турне Європою відвідав Італію, Німеччину, Великобританію та Францію. Саме у Францію ведучі радіо RTL France назвали приїзд президента України цирком.

"Цирк Зеленського, скоро поруч!", — сказала одна з ведучих, що викликало сміх у студії.

На таку поведінку французьких ведучих відреагував посол України у Франції Вадим Омельченко.

"Який цинізм і безтактність не притаманні доброзичливому народу Франції. Без емпатії, без відповідальності. Я вимагаю вибачень перед моїм президентом і моїм українським народом, який страждає і бореться за свою свободу, а також за вашу свободу і за можливість насолоджуватися легкістю життя", — пише Вадим Омельченко.
Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що литовці обурені діями Росії та висловили рішучий протест. МЗС Литви висловило обурення демонтажем пам'ятників у Росії, які були встановленні на знак пам'яті литовським і польським засланцям і політв'язням, що загинули у Росії. Литва такі дії назвала "приниження історичної правди".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Німеччині оштрафували чоловіка на велику суму. Мешканець Аугсбурга підійшов до поліцейської машини та зняв кепку, демонструючи пальцем на потилицю, де був виголений російський знак війни — "Z".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини