Головна Новини Світ Франція Українці можуть поїхати до Франції на Новий рік за заниженою ціною
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці можуть поїхати до Франції на Новий рік за заниженою ціною

Відзначено, що третина квитків в країні будуть продаватися за низькими цінами

1 грудня 2020, 11:55
Поділіться публікацією:

Французька компанія Air France сьогодні, 1 грудня, повідомила, що потроїть кількість рейсів з 15 грудня. 100% поїздів будуть доступні для бронювання. Про це пише Le Figaro.

Українці можуть поїхати до Франції на Новий рік за заниженою ціною

"Ви можете з упевненістю бронювати квитки на Різдво. SNCF виставила на продаж 4,5 мільйона квитків, третина з яких — за низькими цінами. Їх можна обміняти та повернути безкоштовно до дня від'їзду", — зазначив у Twiiter міністр-делегат з транспорту Жан-Батист Джеббарі.

Поїздки за кордон фактично залишаються в залежності від будь-яких карантинних заходів в конкретних країнах. Рейс з Києва до Парижа доступний на сайті авіакомпанії. Франція знаходиться в червоній зоні для українців. Після прибуття з країн "червоної" зони потрібна самоізоляція із застосуванням програми "Дій вдома". Ізоляцію можна припинити достроково після отримання негативного ПЛР-тесту.

Нагадаємо, Франція закриває всі гірськолижні курорти на зимові канікули, послідувавши прикладу Німеччини. Канцлер Німеччини звернеться до Європейського Союзу з проханням заборонити лижні тури до 10 січня, бо вони стали причиною декількох спалахів епідемій минулої зими.

Раніше "Коментарі" робили огляд на карантинні обмеження в країнах Європи.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини