Головна Новини Світ Німеччина Бербок відреагувала на ідею лідера партії Шольца щодо заморожування війни в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Бербок відреагувала на ідею лідера партії Шольца щодо заморожування війни в Україні

Глава МЗС Німеччини Анналена Бербок відкинула заклики заморозити війну в Україні

18 березня 2024, 15:54 comments12266
Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Німеччини Анналена Бербок однозначно відкинула заклики до заморожування агресивної війни проти України. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє "BR24".

Бербок відреагувала на ідею лідера партії Шольца щодо заморожування війни в Україні

Анналена Бербок. Фото з відкритих джерел

"Той, хто ознайомився з останньою доповіддю ООН про російські військові злочини на окупованих територіях, на мій погляд, не буде знову говорити про можливе заморожування конфлікту", — заявила міністр.

При цьому Анналена Бербок наголосила, що доповідь ООН читається "як абсолютна книга жахів".

Варто зазначити, що голова парламентської групи Соціал-демократичної партії Німеччини (СДПН) у Бундестазі Рольф Мютценіх під час дебатів у німецькому парламенті щодо передачі Києву ракет Taurus запропонував "заморозити" війну в Україні. У своїй промові політик звернув увагу на велику підтримку України з боку Німеччини, яка значно перевищує підтримку інших країн Європи. До слова, рішення про передачу Україні ракет Taurus Бундестаг знову не підтримав.

Мютцених порушив питання про те, чи не пора припинити говорити про те, як вести війну, а натомість думати про те, як її заморозити.

"Я думаю, нам варто сконцентруватися на важливіших речах. Чому інші європейські країни не можуть надати більше коштів після всіх заяв? Чи не час нам не лише говорити про те, як вести війну, а й подумати, як заморозити війну, а потім і покласти їй край? У жовтні 2022 року американський уряд побоювався застосування тактичної ядерної зброї в Україні. Це має змусити нас замислитись", — заявив політик.

Читайте також на порталі "Коментарі" — що стоїть за низкою заяв Макрона: чому з'явилася пропозиція про перемир'я.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини