Головна Новини Світ Німеччина Берлін відповів на погрози Путіна через ракети Tomahawk
commentss НОВИНИ Всі новини

Берлін відповів на погрози Путіна через ракети Tomahawk

У Німеччині дали зрозуміти, що загрози Путіна не можуть вплинути на позицію Берліна

29 липня 2024, 15:52
Поділіться публікацією:

Російський диктатор Володимир Путін не зможе залякати Німеччину погрозами через плани США розмістити на території країни далекобійні ракети Tomahawk. Як інформує портал "Коментарі", таку заяву зробив представник Міністерства закордонних справ Німеччини, повідомляє ntv.

Берлін відповів на погрози Путіна через ракети Tomahawk

Німеччина. Фото: з відкритих джерел

"Нас не залякати подібними заявами", — наголосив представник МЗС, коментуючи нещодавні заяви глави Кремля.

Дипломат нагадав, що Росія вже багато років поповнює запаси своїх озброєнь та веде агресивну війну проти України. Тому Берлін має на це відреагувати.

Нагадаємо, Володимир Путін заявив, що Росія не враховуватиме мораторій щодо розміщення ракет середньої та меншої дальності (РСМД), якщо США розмістять свої ракети на території Німеччини.                                                                                            

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін продовжує використовувати тактику брязкання ядерною зброєю для стримування Заходу та впливу на процес ухвалення рішень у його країнах. Про це йдеться у оновленому звіті Інституту вивчення війни (ISW).

Американські аналітики зіслалися на заяву російського диктатора Володимира Путіна на військово-морському параді в Санкт-Петербурзі про те, що якщо США в 2026 розмістять ракетні системи великої дальності в Німеччині, то час польоту до російських промислових та оборонних об'єктів складе близько 10 хвилин. Диктатор також пообіцяв вжити "дзеркальних заходів" і вивести Росію з Договору про ліквідацію ракет середньої та меншої дальності (ДРСМД).




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини