Головна Новини Світ Німеччина Час настав: що Шольц заявив про переговори з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Час настав: що Шольц заявив про переговори з Путіним

Шольц згадав про згоду України на участь Росії у наступному Саміті миру

сьогодні, 15:37
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц має намір провести переговори з російським диктатором Володимиром Путіним. Темою №1 має стати обговорення справедливого миру в Україні. Як передає портал "Коментарі", своє бажання розпочати діалог із Путіним Шольц підтвердив, виступаючи в Бундестазі з приводу майбутнього саміту лідерів ЄС, повідомляє "Rheinische Post".

Час настав: що Шольц заявив про переговори з Путіним

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Говорячи про російсько-українську війну, німецький канцлер згадав про згоду України на участь Росії у наступному саміті миру.

"Тому також правильно, що коли нас запитують, чи будемо ми також говорити з російським президентом, ми відповідаємо: "Так, також так", — сказав Олаф Шольц.

Канцлер наголосив, що при цьому дотримується чітких принципів – ніколи не приймати рішень без урахування позиції України та без консультацій із найближчими партнерами.

Шольц також сказав, що незліченну кількість російських солдатів щодня стають "жертвами імперіалістичного божевілля російського президента".

"Вони також є жертвами його політики, спрямованої на розширення його країни. Це те, що не повинно повторитися в Європі", – додав Олаф Шольц.

Читайте також на порталі "Коментарі" – громадяни Німеччини дедалі частіше звучать питання щодо правильності продовження підтримки України. Тим часом, в уряді визнали, що німцям не пояснили, чому важливо підтримувати українців. Про це в інтерв'ю Schweriner Volkszeitung розповів канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи хочуть німці, щоб Олаф Шольц зателефонував до Володимира Путіна : результати опитування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини