Головна Новини Світ Німеччина Чи були на борту Іл-76 українські полонені: Данілов дав остаточну відповідь
commentss НОВИНИ Всі новини

Чи були на борту Іл-76 українські полонені: Данілов дав остаточну відповідь

Олексій Данілов заявив. що українських полонених не було на борту Іл-76

9 лютого 2024, 10:58
Поділіться публікацією:

На борту російського літака Іл-76, що впав під Білгородом, не було українських полонених. Але Україна не має достатньої інформації про те, чи живі зараз полонені, яких мали обміняти того дня. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю "Бабелі" заявив секретар РНБО Олексій Данілов.

Чи були на борту Іл-76 українські полонені: Данілов дав остаточну відповідь

Олексій Данілов. Фото: з відкритих джерел

"Чи були там наші полонені, я вам точно можу сказати — ні. Говорю це на основі того досвіду, який у нас був після Тегерана, і на основі того, що відбувалося далі. Якби це справді сталося, то кількість біологічного матеріалу, то , що називається, скажімо так, загиблі було б у значній кількості", — заявив Олексій Данілов.

Секретар РНБО вважає, що якби на борту Іл-76 були українські військовополонені, то росіяни скористалися цією інформацією.

"Такого там не було, у них була заготовлена вся ця історія. І тому давайте дочекаємося, треба просто почекати. Якби це відбувалося, то, повірте, Лавров би в ООН так кричав, і вони б усе це показували. Їм нема чого показати, бо якби це сталося насправді, то була б зовсім інша картинка", — додав секретар РНБО.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Путін лише за дві доби прокоментував падіння літака Іл-76 у Росії.

Також видання "Коментарі" повідомляло – російський диктатор Володимир Путін запросив 31 січня міжнародних експертів розслідувати падіння військово-транспортного літака Іл-76 у Бєлгородській області. За його словами, його було збито 24 січня американською системою ППО Patriot. Раніше президент Володимир Зеленський заявив, що Україна наполягатиме на міжнародному розслідуванні обставин цього падіння. Що означає пропозиція Путіна за тиждень після резонансної події? Яку гру може вести Кремль? Своїми думками із "Коментарями" поділилися експерти.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини