Головна Новини Світ Німеччина Хайль Зеленський: російські пропагандисти випустили відеоролик для німців про допомогу Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Хайль Зеленський: російські пропагандисти випустили відеоролик для німців про допомогу Україні

Російська пропаганда націлилась на німецьку аудиторію для якої спеціально випустила відеоролик у якому критикується підтримка України.

27 липня 2023, 10:15 comments1069
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Російські пропагандисти створили однохвилинне відео, яке позиціонується як "соціальна реклама" знята в Німеччині для німецьких громадян. Головна тема відеоролика це посіяти сумніви у німців здійснювати підтримку України у війні проти Росії.

Хайль Зеленський: російські пропагандисти випустили відеоролик для німців про допомогу Україні

Кадр з російського пропагандистського відео

В основі сюжету пропагандисти показують німецьку сім'ю, в будинок якої заходить військове угрупування подібне до спецслужб нацистської Німеччини. Спецагенти забирають усе майно в будинку, а на стіні висить телевізор де транслюється виступ канцлера Німеччини Олафа Шольца, який закликає про допомогу Україні.

Згодом одна зі спецагентів вішає на стіну портрет президента України Володимира Зеленського та викрикує "Heil Zelensky". Переглянути відео російських пропагандистів можна нижче:

Наприкінці відеоролика з'являються титри, де зазначено, що Німеччина надала Україні допомогу загальним розміром понад 22 млрд євро. Та словами, що "якщо ваша країна в НАТО, будьте готові до НАТО у своєму домі". На останніх кадрах спецагент відбирає у дитини іграшку леопард. Таким чином натякаючи, що Німеччина віддає усе для України.

Спочатку авторство відео вказували на німецьку правопопулістську партію "Альтернатива для Німеччини". Однак, ймовірно, що до створення ролика причетний пропагандистський канал Russia Today. Німецька партія ніде не публікувала відео, а російська пропаганда швидко поширила. Журналіст "Радіо Свобода" Марк Крутов з'ясував, що на відео показані маловідомі російські актори. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російська пропагандистка Симоньян закликає Путіна атакувати Лондон.

Також "Коментарі" писали про кремлівські ЗМІ, які не впорались з ситуацією та намагались виправити свої заяви.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини