Головна Новини Світ Німеччина Майстер доносів: у Німеччині скаржаться на хлопця, який написав тисячі заяв
commentss НОВИНИ Всі новини

Майстер доносів: у Німеччині скаржаться на хлопця, який написав тисячі заяв

Завдяки доносам юнака у Німеччині оштрафували людей на 140 тисяч євро. Така діяльність не подобається місцевій владі та жителям.

7 березня 2024, 14:15
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

18-річний Ніклас Маттеї написав понад чотири тисячі доносів на жителів свого рідного міста Грефенгайніхен, Німеччина. Через свою діяльність він стикається з агресією та образами від місцевих жителів та влади. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на німецькі ЗМІ.

Майстер доносів: у Німеччині скаржаться на хлопця, який написав тисячі заяв

"Майстер доносів" Ніклас Маттеї. Фото з відкритих джерел

Громадянин Німеччини Ніклас Маттеї у соціальних мережах називає себе "майстром доносів". Він патрулює у місті Грефенгайніхен на своєму велосипеді та у яскравому світловідбиваючому одязі. Головна мета 18-річного хлопця полягає у пошуку тих, хто порушує правила паркування. Ніклас робить фотографії таких порушень на свій телефон та відправляє їх до поліції. 

За минулий рік Ніклас Маттеї зробив 4227 доносів щодо неправильного паркування. Загальна сума усіх штрафів від Маттеї склала 140 тис. євро. У рідному місті хлопець вже доніс на 8% мешканців, які почали ставитись до хлопця більш агресивно. Проте "майстер доносів" не зважає на них.

Хлопець не лише шукає порушників правил паркування, але робить зауваження поліції. Нещодавно він критикував патрульних за те, що у них був брудний номер на автомобілі. Також юнак розширює свою діяльність. У місті Хемніц юнак зафіксував порушення популярного німецького репера Фінча.

Міський голова Грефенгайніхен Енріко Шиллінг незадоволений діяльністю хлопця. Німецький чиновник вважає, що тисячі доносів, які написав Маттеї лише заважають роботи поліції, а місцеві мешканці скаржаться на його діяльність та написали скарги на хлопця.

"Такі витівки не можна терпіти. Ми розглядаємо всі правові заходи. Я мрію, щоб його особлива обдарованість знайшла собі іншу сферу застосування", — розповідає Енріко Шиллінг німецьким ЗМІ.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на карнавалі у Німеччині висміяли російського патріарха Кирила, який став на коліна перед Путіним.

Також "Коментарі" писали, що у Росії закликали Німеччину провести денацифікацію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

7 березня 2024, 14:55

Тобто великий дохід від великої кількості штрафів не викликає оптимізму у місцевій владі. Навпаки вона вважає що це відволікає від потрібної суспільству роботи. Що ж можна порадіти за Німеччину з такими поглядами. Це означає що німці і справді позбулись нацистського минулого заснованого на ідеології юдейців. В Україні навпаки нацистська юдейська влада всі роки заробляла на штрафах і здирництві. На це ви звернути увагу тим хто справді хоче перемоги в цій розбірки кошерних за вплив. Суспільство яке змінюється і реформується несе прогрес і розвиток на передову. Навпаки не буває. Програють коли не бажають змінюватись!


Новини