Головна Новини Світ Росія Захарова пригрозила Німеччині жахливими наслідками: закликала до денацифікації
commentss НОВИНИ Всі новини

Захарова пригрозила Німеччині жахливими наслідками: закликала до денацифікації

Марія Захарова заявила, що Німеччини не закінчила процес денацифікації, тому її очікують "жахливі наслідки".

4 березня 2024, 13:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Речниця МЗС РФ Марія Захарова заявила, що Німеччину очікують "жахливі наслідки" через, на її думку, незавершену денацифікацію в країні. Таким чином Захарова відреагувала на оприлюдненні розмови німецьких офіцерів, які обговорювали можливість ударів по Кримському мосту.

Захарова пригрозила Німеччині жахливими наслідками: закликала до денацифікації

Захарова пригрозила Німеччині жахливими наслідками. Фото з відкритих джерел

Речниця міністерства закордонних справ Росії прокоментувала витік розмов німецьких офіцерів. З властивими для посадовців Кремля наративами Марія Захарова зробила кілька заяв. Речниця МЗС РФ звинуватила Німеччину та заявила, що німецькі офіцери мають понести відповідальність.

"Треба не розбиратися, а нести відповідальність. Захід зобов'язаний відповісти за руйнівні дії, які планував та багато в чому реалізував", — заявила Захарова.

Свою риторику сповнену російської пропаганди Марія Захарова продовжила погрозами Німеччині та заявила про необхідність проведення денацифікації в країні.

"Денацифікація в Німеччині не завершена — якщо німці не змінять ситуацію, наслідки для ФРН будуть жахливими", — сказала речниця МЗС РФ.

Заяви Захарової прозвучали на фоні постійних погроз від російських посадовців завдати ударів по Україні та інших країнах, зокрема і Німеччині.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що колишній президент РФ Дмитрій Медведєв несподівано відреагував на записи німецьких офіцерів та заявив, що Німеччина готується до війни з Росією. Крім того, Медведєв нещодавно погрожував атакувати ядерними ракетами союзників України. У переліку також була Німеччина.

Також "Коментарі" писали, що Німеччина склала сценарій війни Росії з НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини