Головна Новини Світ Німеччина Ми це проходили з танками: у Німеччині допускають передачу ракет Taurus Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ми це проходили з танками: у Німеччині допускають передачу ракет Taurus Україні

Опозиція Німеччини підтримує передачу ракет Taurus Україні та вказує, що подібні дискусії відбувались щодо іншої військової техніки, зокрема танків.

2 квітня 2024, 14:17
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Попри категоричні заяви канцлера Німеччини Олафа Шольца щодо неможливості надати Україні далекобійні ракети Taurus, опозиція займає іншу позицію. Німецький депутат Торстен Фрай вказує, що уряд може стати розумнішим та врешті відправить ракети Taurus Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання N-TV.

Ми це проходили з танками: у Німеччині допускають передачу ракет Taurus Україні

Німецький депутат Торстен Фрай. Фото з відкритих джерел

Секретар опозиційної фракції ХДС/ХСС у парламенті Торстен Фрай вказує, що Німеччина може відправити в Україну ракети Taurus. За його словами подібні дискусії раніше стосувались іншої військової техніки, яка врешті-решт опинилась в Україні.

"Ми неодноразово були свідками дискусій, подібних до тієї, що точилася навколо Taurus, наприклад, коли мова йшла про бойові машини піхоти, а потім і про бойові танки. І в цьому відношенні я просто розраховую на те, що цей уряд також може стати розумнішим", — сказав Фрай.

Німецький політик також прокоментував заяви про можливість мирних переговорів між Україною та Росією щодо закінчення війни. Торстен Фрай вказав, що наразі немає можливості дипломатично вирішити конфлікт, адже триває російська агресія. Фрай наголосив, що Росія могла б закінчити війну, якби припинила обстрілювати Україну.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Олаф Шольц назвав дискусії в середині Німеччини про передачу Україні ракет Taurus "смішними" і такими, за які має бути "соромно".

Також "Коментарі" писали про німецького депутата, який заявив, що Олаф Шольц зупинив ядерний удар Росії по Україні. За його словами це сталось завдяки поїздці Шольца до Китаю.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини