Головна Новини Світ Німеччина На німецькій залізниці відбулась диверсія, рух поїздів зупинено
commentss НОВИНИ Всі новини

На німецькій залізниці відбулась диверсія, рух поїздів зупинено

Залізничний колапс на півночі Німеччини.

8 жовтня 2022, 20:45 comments1392
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Залізничний оператор Німеччини Deutsche Bahn повідомив, що збій у роботі залізниці відбувся у наслідок саботажу, таким чином на півночі країни зупинились більшість потягів. Також про диверсію повідомив міністр транспорту Німеччини Фолькер Віссінг у своєму акаунті на Twitter.

На німецькій залізниці відбулась диверсія, рух поїздів зупинено

Залізничний колапс на півночі Німеччини. Фото з відкритих джерел

В наслідок диверсії на залізниці рух поїздів було припинено мінімум на три години. Частину рейсів скасували, а інші прибувають зі значним затриманням. Велика кількість подорожуючих громадян Німеччини та гостей країни застрягли на залізничних вокзалах та станціях.

За словами міністра транспорту Німеччини Фолькера Віссінга метою диверсійної атаки була залізниця. За словами чиновника було навмисно пошкоджено оптоволоконні кабелі, які необхідні для руху німецьких поїздів.

Німецьке видання Der Spiegel повідомило інформацію спираючись на власні джерела у спецслужбі, що причиною зупинки стало розрізання кабелю одразу у двох місцях.

Таким чином рух з Амстердама, Орхуса та Копенгагена до Берліна та у зворотному напрямку було зупинено. Також постраждали внаслідок диверсії міжрегіональні маршрути в середині країни.

Як зазначив залізничний оператор Німеччини Deutsche Bahn справа вже розслідується.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецький уряд на чолі з канцлером Олафом Шольцом прийняв рішення стимулювати економіку своєї країни. Це обурило більшість європейських лідерів, які виступили з критичними заявами у бік німецьких посадовців.

Також "Коментарі" повідомляли, що вибухи на трубопроводі "Північний потік-2" влаштовані в наслідок диверсії з застосуванням сотень кілограм тротилу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини