Головна Новини Світ Німеччина "Не мають готовності до розмов": Росію не запросили на Мюнхенські переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

"Не мають готовності до розмов": Росію не запросили на Мюнхенські переговори

Голова Мюнхенської конференції з безпеки Крістоф Хойсген повідомив, що Росія та Іран не отримали запрошення на незалежний форум.

4 лютого 2024, 13:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Німеччині пройде Мюнхенська конференція з безпеки, яка збере понад 50 світових лідерів та сотні міністрів з різних країн. Росію та її союзника Іран не запросили на Мюнхенські переговори з безпеки.

"Не мають готовності до розмов": Росію не запросили на Мюнхенські переговори

Голова Мюнхенська конференція Крістоф Хойсген. Фото з відкритих джерел

З 16 по 18 лютого у Мюнхені відбудеться конференція з безпеки, яка є незалежним форумом для обговорення поточних та майбутніх викликів. Серед учасників зазвичай присутні лідери країн, урядів і міжнародних організацій, законодавці та високопоставлені особи оборони. У 2024 році Росію та Іран не запросили на Мюнхенську конференцію з безпеки.

"Кілька днів тому російський президент сказав, що він був би радий вести переговори, але не з цим українським урядом. Іншими словами, серйозної готовності до розмови немає", — сказав голова Мюнхенська конференція Крістоф Хойсген.

Натомість Хойсген розповів, що до участі буде запрошено росіян з неурядових організацій, політиків у вигнанні, але не російський уряд. Подібну позицію Мюнхенська конференція з безпеки зайняла і до Ірану, який як і Росію не запросили до міжнародного безпекового форуму.

Таким чином Мюнхенська конференція з безпеки, як і минулого року відбудеться без офіційних представників уряду Росії.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що російський політик Дмитрій Медведєв розповів, що гарантії безпеки та вступ України до НАТО не зупинять російську агресію. За словами колишнього президента РФ, Росія завжди воюватиме проти самостійної України.

Також "Коментарі" писали, що у Німеччині закликали зупинити постачання зброї для України. Як альтернативу запропонували припинення вогню та почати мирні переговори з Росією. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини