Головна Новини Світ Росія Медведєв заявив, що Росія завжди воюватиме проти самостійної України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв заявив, що Росія завжди воюватиме проти самостійної України

Російський політик Дмитрій Медведєв розповів, що гарантії безпеки та вступ України до НАТО не зупинять російську агресію.

17 січня 2024, 10:15 comments2716
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент РФ Дмитрій Медведєв вважає, що Росія воюватиме "практично завжди" проти самостійної України, попри можливі гарантії з західними країнами, а також вступ України до НАТО та ЄС.

Медведєв заявив, що Росія завжди воюватиме проти самостійної України

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв заявив, що зміна влади в Україні не стане причиною, щоб зупинити сьогоднішню війну. Крім того, Медведєв повторює російські пропагандистські наративи про "історично російські території", які порушують міжнародно визнанні кордони.

"Наявність самостійної держави на "історичних російських територіях" тепер буде постійним приводом відновлення військових дій. Хоч би хто стояв біля керма... України, це не додасть легітимності його правлінню та правовій спроможності", — пише Медведєв.

Російський політик додає, що Кремль буде вести війну проти України і в майбутньому, навіть попри можливе членство України в НАТО, а також гарантії безпеки від інших країн.

"Ймовірність нової сутички буде зберігатися невизначено довго. Практично завжди. Більше того, існує стовідсоткова ймовірність нового конфлікту. Його не запобігатиме ні асоціація України з ЄС, ні навіть вступ… до НАТО. Це може статися і за десять, і за п'ятдесят років", — висловлює позицію Кремля Дмитрій Медведєв.

Таким чином російське керівництво вкотре посягає на територіальну цілісність та самостійність України, вказуючи, що буде вести війну у майбутньому.

Нагадаємо, що Україна та Велика Британія підписали договір про гарантії безпеки. Крім того, очікується, що найближчим часом Україна підпише подібну угоду з Канадою, Францією та іншими країнами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Медведєв пригрозив ядерною зброєю.

Також "Коментарі" писали, що у Росії назвали неочікувану причину війни в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

7 лютого 2024, 22:32

Коли здохнуть кремлiвсьki щури,тоді все закінчиться.Мідвідєв не назавжди,як і сталін,і все таке лайно ленінське...понти і дурь...

Ігор

17 січня 2024, 10:58

Підіграв нашому корумпованому Зе як той і хотів. Не дивно що обидва карлика і їх шахрайське юдейське оточення і юдейська пропаганда Портнікова Соловйова зацікавлені у нескінченній війні. Це було зрозуміло що ні Україна ні Росія не погодяться змиритися з існуванням один одного. Це війна на винищення але повільне. Тому що обидва владні клани зацікавлені у тривалому протистоянні. Єдине, що вже знищено пів України і далі продовжується.


Новини