Головна Новини Світ Німеччина Німеччина готується до десятиліття протистояння з РФ: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина готується до десятиліття протистояння з РФ: подробиці

Німеччина закликала союзників готуватися до тривалого протистояння з Росією

17 лютого 2024, 20:18
Поділіться публікацією:

У найближчі десятиліття Європі потрібно готуватися до "лінії розподілу" та тривалого протистояння з РФ. Про це на Мюнхенській безпековій конференції заявив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус. 

Німеччина готується до десятиліття протистояння з РФ: подробиці

РФ накопичує воєнний потенціал. Фото з відкритих джерел

"На жаль, нам доведеться жити з лініями розділу в Європі в найближчі десятиліття. З одного доку боку буде вільна і демократична Європа. А з другого — авторитарна і войовнича Росія", — заявив міністр оборони Німеччини.

Борис Пісторіус також повідомив, що Німеччина готова відправити військових радників в країни Африки, аби не допустити розширення впливу Росії у світі. При цьому німецький міністр оборони наголосив, що його країна готова на відповідний крок, навіть якщо це порушить усі можливі західні стандарти.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що соратники російського опозиціонера Олексія Навального заявили, що, ймовірніше за все, його вже нема в живих. Вони звинуватили російського диктатора Володимира Путіна у вбивстві Навального. Прес-секретарка опозиціонера Кіра Ярмиш заявила, що "ми всі прекрасно розуміємо, що коментарі Пєсков не можуть бути випадковістю і не можуть бути помилкою". За словами директора Фонду боротьби з корупцією Івана Жданова, шанси, що Навальний все ж таки живий, мізерні.

Крім того, портал "Коментарі" розповідав, що президент США Джо Байден виступив зі зверненням, яке присвятив смерті у тюрмі російського опозиціонера Олексія Навального. У передчасній смерті опозиціонера очільник Білого дому звинуватив російського диктатора Путіна. При цьому американський президент сказав, що наразі немає точної інформації, чи була смерть Олексія Навального вбивством. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини