Головна Новини Світ Німеччина Німеччина висилає російських дипломатів: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина висилає російських дипломатів: що відомо

Про висилання дипломатів заявила міністерка закордонних справ Німеччини

5 квітня 2022, 08:50
Поділіться публікацією:

Міністерка закордонних справ Німеччини Анналена Бербок повідомила, що німецький уряд висилає 40 російських дипломатів з країни.

Німеччина висилає російських дипломатів: що відомо

Фото ілюстративне / Pixabay

Службовці країни-агресора, яких оголосили персонами нон ґрата, мають виїхати з Німеччини протягом п'яти днів. Про це повідомляє прес-служба Верховної Ради з посиланням на німецьке видання Der Spiegel. Журналісти процитували слова міністра закордонних справ Анналени Бербок щодо звірств російських окупантів на півночі нашої держави.

"Фотографії з Бучі свідчать про неймовірну жорстокість російського керівництва та тих, хто слідкує за його пропагандою, про волю до знищення, яка виходить за всі кордони. Німеччина повинна протистояти нелюдству "силою нашої свободи і нашої людяності", — наголосила чиновниця.

Видання повідомляє, що ще в середині березня німецькі спецслужби склали списки російських дипломатів, які прямо чи опосередковано працюють на різні російські спецслужби в Німеччині. Міністерка зазначила, що робота висланих дипломатів є "загрозою для тих, хто звертається до нас за захистом".

Як повідомляв портал, Арестович розповів, який вихід можуть знайти у Путіна, щоб виправдати провал війни в Україні. У президента Росії Володимира Путіна не залишатиметься іншого вибору, крім шукати зрадників усередині своєї країни, щоб виправдати провал війни в Україні.

Також ми писали, що міністр фінансів Німеччини закликав до посилення санкцій проти агресора. Крім того, в уряді Німеччини повідомили, що буде запроваджено для німців, що їздять на автомобілях, знижки на купівлю пального, щоб зростання ціни на бензин та енергоносії, не мало такого негативного впливу на населення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини