Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині заявили, що помились щодо Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині заявили, що помились щодо Росії

Німеччина не прислухалася до застережень щодо Росії, які їй надавали країни Східної Європи.

6 липня 2023, 11:30 comments5476
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Анналена Бербок заявила, що війна в Україні змінила погляди Німеччини на Росію. Окрім того, Німеччина визнає, що країна не прислухалась до східноєвропейських союзників, які попереджали про загрози з боку Москви. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання The Guardian.

У Німеччині заявили, що помились щодо Росії

Очільниця МЗС Німеччини Анналена Бербок. Фото з відкритих джерел

Бербок заявила, що Німеччина мала ряд недоліків у своїй післявоєнній зовнішній політиці. Адже країни Східної Європи мали рацію, коли попереджали Німеччину, що не потрібно сподіватись на краще у боротьбі з загрозами з боку автократичної Росії. Очільниця МЗС вважає, що Німеччина довго вдавалася до "чекової дипломатії" або віри в те, що політична та економічна взаємодія приведе Росію на демократичний шлях.

"Ми знаємо, що в осяжному майбутньому путінська Росія залишатиметься загрозою для миру та безпеки на нашому континенті, і що ми повинні організувати нашу безпеку проти Росії Путіна, а не разом з нею", – сказала Анналена Бербок.

Бербок пояснює, що після Німеччина намагалась не брати на себе роль військового лідера у Європі через жахи Другої світової війни, які розпочали німці. Тому політика Німеччини керувались принципами, що "війна ніколи більше не повинна виходити з німецької землі". Однак це змінилось через російську агресію.

"Загарбницька війна Росії ознаменувала розрив у світі. Для моєї країни це відкрило нову главу, переосмисливши те, як ми прагнемо сприяти миру, свободі та стійкості в цьому світі: як партнер, який приймає своє лідерство", — говорить Бербок.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про корисних ідіотів Путіна: ганебний список європейських країн.

Також "Коментарі" писали, що Німеччина назвала країну, яка є найбільшою загрозою.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини