Головна Новини Світ Німеччина Постачання ракет Taurus Україні: у Шольца вже розводять руками
commentss НОВИНИ Всі новини

Постачання ракет Taurus Україні: у Шольца вже розводять руками

Зараз нічого не відбувається, хоча всі сторони чинять тиск для ухвалення рішення щодо передачі Києву далекобійних ракет, з'ясували журналісти

11 серпня 2023, 17:47 comments1909
Поділіться публікацією:

Українці поспішили зрадіти рішенню Німеччини передати Україні далекобійні ракети Taurus. Як виявляється, у Міноборони Німеччини та Офісі канцлера нічого не знають нібито про можливу передачу найближчим часом Києву ракет Taurus. Як передає портал "Коментарі", таблоїду Bild високопосадовець з уряду сказав, що "зараз рішення не готується".

Постачання ракет Taurus Україні: у Шольца вже розводять руками

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

Як зазначив співрозмовник видання, незважаючи на те, що всі сторони чинять тиск для ухвалення рішення щодо ракет, "наразі нічого не відбувається".

Зазначимо, 7 серпня голова постійної делегації Верховної Ради в парламентській асамблеї НАТО Єгор Чернєв розмістив у Facebook обнадійливий пост про те, що ключові парламентські фракції парламенту ФРН досягли консенсусу щодо передачі Україні далекобійних ракет Taurus, які б'ють на 500 км.

Також 10 серпня видання "T-online" розмістило новину про те, що в уряді Німеччини фактично ухвалено рішення і офіційний Берлін найближчим часом оголосить про постачання крилатих ракет Taurus в Україну. В даний час уряд Шольца працює над вирішенням питання із США. Повідомлялося також, що разом з Taurus Україна може отримати не менш довгоочікувані американські ракети ATACMS.

Україна у травні вперше запросила у Німеччини ракети Taurus, тоді наша армія лише готувалася до проведення контрнаступних дій. Берлін же відповів мовчазною відмовою.                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" – про що говорить війна безпілотників – до чого готуються Україна та Росія.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини