Головна Новини Світ Німеччина Росіянка, яка закликала Путіна бомбити Дрезден втратить свій ресторан
commentss НОВИНИ Всі новини

Росіянка, яка закликала Путіна бомбити Дрезден втратить свій ресторан

Власниця російського ресторану у Німеччині отримала документ про великі борги. Тепер їй загрожує банкрутство.

19 червня 2023, 10:15 comments2184
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Росіянка Єлена Дірксен восени минулого року скаржилась на українських біженців та закликала Путіна скинути на них бомби у Дрездені. Тепер Дірксен жаліється, адже може втратити свій ресторан російської кухні "Родіна" у Німеччині. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на російські ЗМІ.

Росіянка, яка закликала Путіна бомбити Дрезден втратить свій ресторан

Росіянка Єлена Дірксен. Фото з відкритих джерел

Дірксен заявила російським ЗМІ, що їй надійшов документ від німецької страхової, де вимагається сплати борг у розмірі 10 млн євро. Так, як власниця ресторану "Родіна" не має такої суми, тому відповідні органи Німеччини почали процес банкрутства її закладу харчування. Росіянка скаржиться, що "об’єктивних причин для її банкрутства не було". Дірксен вважає, що її заклад хочуть закрити через дві причини: вона росіянка та скаржилась Шольцу на українських біженців.

Єлена Дірксен звернулась до німецької страхової, банку та суду, щоб вирішити ситуацію, однак там пояснили, що борги потрібно сплатити. Росіянці приставили кризового менеджера, який почав процес банкрутства ресторану російської кухні.

Нагадаймо, що у жовтні Росія завдала один з перших масових ракетних ударів по Україні. Тоді загинуло 19 українців та були пошкоджені енергетичні об’єкти, школи, житлові будинки. Українці по всьому світу вийшли на акції протесту проти російської агресії, зокрема у Німеччині. Росіянка Єлена Дірксен звернулась до Путіна зі словами, що "їм сьогодні мало було", давайте ще "у нас, в Дрездені можна разок" ракетний удар завдати.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що німецький суд оштрафував фанатку Путіна за її підтримку російській агресії в Україні.

Також "Коментарі" писали про те, що Німеччина назвала країну, яка є найбільшою загрозою у своїй стратегії нацбезпеки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марта

19 червня 2023, 15:29

Ігор , не погоджуюсь з вашими словами. Якби її заклад просто прикрили, так, але росіянка каже, що її заклад прикривають саме через те, що вона росіянка і саме через те, що вона критикувала біженців з України.

Ігор

19 червня 2023, 09:37

Її борги і, як наслідок, банкрутство, не пов'язані з висловлюваннями. Радіти, пов'язавши це в одне ціле, це православна радість ницому притаманна русскому міру. Знову підтвердження: воюємо не заради миру, країни і її розвитку, а заради повернення до старого ницого.


Новини