Головна Новини Світ Німеччина Шольц розповів, із чим точно прорахувався Путін
commentss НОВИНИ Всі новини

Шольц розповів, із чим точно прорахувався Путін

Канцлер Німеччини Олаф Шольц застеріг від переоцінки сили Росії

20 березня 2024, 15:25
Поділіться публікацією:

Можливо, російський президент Володимир Путін все ще думає, що його план спрацює і він і далі зможе пересидіти війну проти України, а західні партнери Києва тим часом послаблять свою підтримку, то він прорахувався. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц, пише німецький таблоїд "Bild".

Шольц розповів, із чим точно прорахувався Путін

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

"Росія не така сильна, як люди думають", — заявив Шольц в урядовій заяві в бундестазі.

За його словами, з військового погляду війна Росії в Україні була "жорстокою".

Але всередині країни, наголосив канцлер, репресивна російська система демонструє ознаки нестачі міцності, що робить ще важливішим для ЄС згуртуватися та наполегливо підтримувати Україну проти Росії.

"Якщо російський президент вважає, що йому досить просто пересидіти цю війну, а ми послабимо свою підтримку, то він прорахувався", — сказав Олаф Шольц.

Читайте також на порталі "Коментарі" — фарсові вибори президента Російської Федерації, які перетворилися на шоу одного актора – Володимира Путіна, якому вигадали 87% підтримки, викликали передбачувано негативну реакцію серед лідерів демократичних країн. І не менш передбачувану – від представників автократичних режимів. Президент України Володимир Зеленський назвав те, що сталося імітацією виборів, наголосивши, що Путін "захворів владою" і робить все, щоб правити довічно. Експерти продовжують ділитися з порталом "Коментарі" своїми думками про перевибори Путіна та подальший розвиток ситуації, у тому числі щодо російсько-української війни.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олаф Шольц заявив, що рішуча військова допомога Україні на сьогоднішній день є найважливішим посланням російському диктатору Володимиру Путіну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини