Головна Новини Світ Німеччина Скільки німців пішло б воювати, якби на них напала Росія
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки німців пішло б воювати, якби на них напала Росія

У разі війни кожен десятий німець був би готовий захищати свою країну зі зброєю в руках.

12 лютого 2023, 09:55 comments1586
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

У Німеччині провели репрезентативне опитування про те, щоб вчинили громадяни, якби розпочалася війна. Всього 5% пішли б добровольцями, а ще 6% громадян Німеччини очікували б призову у разі війни. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Bild.

Скільки німців пішло б воювати, якби на них напала Росія

Скільки німців готові захищати свою країну. Фото з відкритих джерел

Компанія YouGov, що займається аналітикою та дослідженнями ринку провела опитування у Німеччині, громадянам країни поставили таке питання:

"Припустімо, що є військовий нападу на Німеччину, подібний з вторгненням Росії в Україну, який почався в лютому 2022 року. Як ви думаєте, що б ви особисто вчинили в такій ситуації?".

Згідно з опитуванням кожен десятий німець міг би взяти зброю до власних рук для захисту своєї країни, з них 5% пішли в армію як добровольці, тоді як ще 6% очікували призову. Дослідження також виявило, що третина німців (33%) намагалась продовжити своє звичне життя попри війну, а ще 24% мешканців Німеччини якнайшвидше покинули б країну у разі початку війни, молодь частіше за старше покоління обирає варіант втечі. YouGov підкреслює, що різниця між населенням на сході та заході Німеччини практично відсутнє. Нагадаймо, що східна частина Німеччини після закінчення Другої світовою війни була під впливом СРСР.

Також дослідження виявило, що 23% німців вміють користуватись вогнепальною зброєю.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Німеччина схвалила для України велику партію танків.

Також "Коментарі" писали про те, що в Україні хочуть виготовляти британську військову техніку та зброю. Також в такій співпраці зацікавлені німецькі та французькі компанії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини