Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині невідомий в'їхав на автомобілі в натовп людей - повідомляється про загиблих
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині невідомий в'їхав на автомобілі в натовп людей - повідомляється про загиблих

На місці події тривають слідчі заходи

1 грудня 2020, 16:32
Поділіться публікацією:

У місті Трір на південному заході Німеччини — теракт. Невідомий чоловік направив свій автомобіль у натовп людей, які в цей час народились на пішохідному переході. За інформацією місцевих ЗМІ, постраждало 15 осіб. За наявними даними, є двоє загиблих.

У Німеччині невідомий в'їхав на автомобілі в натовп людей - повідомляється про загиблих


На цей момент зловмисник затриманий правоохоронцями Німеччини.


На місці події проводяться слідчі дії. Про мотиви вчинку затриманого нічого не повідомляється.

Раніше "Коментарі" писали про те, що співробітники Федеральної служби безпеки Російської Федерації висунули трьом 14-річним підліткам звинувачення в організації теракту. Той факт, що терористичний акт у вигляді підриву офісу ФСБ планувався в комп'ютерній грі Minecraft, правоохоронці до уваги не взяли. Про казус в правоохоронній системі РФ розповів російський опозиційний журналіст Аркадій Бабченко.

Відомо, що в невеликому місті на півночі Росії правоохоронці затримали двох підлітків, які розклеювали пропагандистські листівки на підтримку студента московського вишу, якого звинувачували в нападі на офіс партії від президента РФ "Єдина Росія". Під час затримання хлопців, правоохоронцями було вилучено у них особисті мобільні телефони. При вивченні змісту гаджетів, ФСБ-шники знайшли листування щодо "терористичних намірів".

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що Міністерство юстиції Китаю опублікувало законопроект, який накладе обмеження на дії іноземних віруючих, щоб запобігти поширенню релігійного екстремізму або використання релігії для підриву національної або етнічної єдності Китаю на тлі терактів в Європі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини