Головна Новини Світ Німеччина У Шольца відреагували на масовану атаку РФ: про що попередили Кремль
commentss НОВИНИ Всі новини

У Шольца відреагували на масовану атаку РФ: про що попередили Кремль

У МЗС ФРН запевнили, що у 2024 році ні на дюйм не відійдуть від України

30 грудня 2023, 07:54 comments1369
Поділіться публікацією:

Міністерство закордонних справ Німеччини відреагувало на найбільшу масовану атаку Росії по Україні 29 грудня. У відомстві обіцяють подальшу підтримку нашої держави у боротьбі з агресором. Берлін і надалі залишатиметься одним із найпотужніших союзників Києва, жорстко реагуючи на терор Москви. Як повідомляє портал "Коментарі", відповідне повідомлення МЗС Німеччини з'явилося в соцмережі Х.

У Шольца відреагували на масовану атаку РФ: про що попередили Кремль

Німеччина. Фото: із відкритих джерел

У МЗС Німеччини зазначили, що незадовго до кінця року Росія знову поширює терор по всій Україні, випустивши понад 100 ракет і безпілотників, які знищили, зокрема, пологовий будинок і на смерть вирвали людей із повсякденного життя.

"Навіть у 2024 році ми ні на дюйм не відійдемо від української сторони", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, вночі та вранці 29 січня Росія влаштувала, схоже, безпрецедентну ракетно-дронову атаку на Україну. Під ударами опинилися практично всі великі міста, є численні прильоти, руйнування, загиблі та постраждалі. За словами президента України Володимира Зеленського, Росія запустила по Україні 110 ракет, а також безліч БПЛА. Про що свідчить характер цієї атаки? Чому все сталося саме зараз? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — зниження підтримки країнами-партнерами України може призвести до наслідків, адже російський диктатор Володимир Путін розраховує на послаблення міжнародної підтримки. Таку заяву під час виступу у Бундестазі зробив канцлер Німеччини Олаф Шольц,

Також видання "Коментарі" повідомляло – чи вдасться Україні отримати 50 млрд. євро від ЄС: Шольц роз'яснив ситуацію.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини