Головна Новини Світ Німеччина В Німеччині змінилась підтримка України у війні проти Росії
commentss НОВИНИ Всі новини

В Німеччині змінилась підтримка України у війні проти Росії

Німці почали менше вірити в перемогу України на війні, а також змінили своє ставлення до підтримки України.

18 лютого 2024, 14:25 comments2448
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В Німеччині 14% громадян вірять у перемогу України у війні. Такий показник виявився меншим ніж при опитуванні рік тому серед громадян Німеччини. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на опитування соціологічного інституту INSA для німецького видання Bild.

В Німеччині змінилась підтримка України у війні проти Росії

Німці почали менше вірити у перемогу України. Фото з відкритих джерел

У 2023 році в перемогу України вірило 20% німців, а у перемогу Росії – 17%. Тепер в те, що Москва виграє війну вірять 26% опитаних громадян Німеччини, тоді як віра у перемогу Києва зменшилась до 14%. Опитування соціологічного інституту INSA показало, що 47% німців, які і раніше вважають, що ні Україна, ні Росія не здобуде перемогу у війні.

В Німеччині змінилась підтримка України у війні проти Росії - фото 2

Опитування соціологічного інституту INSA щодо віри громадян Німеччини у перемоги України або Росії у війні

Також за рік громадяни Німеччини змінили свою оцінку щодо політики німецького уряду на підтримку України. Минулого року 49% німців вважали, що уряд ФРН допомагає недостатньо Україні, а іншої думки дотримувались 35% опитаних. Тепер кількість задоволених підтримкою Німеччини зросла до 42%, тоді як незадоволеними залишаються 40% німців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що два найбільші донори військової та економічної допомоги Україні проти її вступу до НАТО під час війни з Росією.

Також "Коментарі" писали про голову Мюнхенської конференції з безпеки Крістофа Хойсгена, який повідомив, що Росія та Іран не отримали запрошення на незалежний форум. За його словами Росія ще не готова до мирних переговорів. Крім того, Путін постійно демонструє російську військову агресію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини