Головна Новини Світ Німеччина Військовий дрон дістався критичної інфраструктури Німеччини: Bild розкрив деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Військовий дрон дістався критичної інфраструктури Німеччини: Bild розкрив деталі

За даними ЗМІ, поліція підозрює російських агентів

22 серпня 2024, 15:35
Поділіться публікацією:

Над найбільшим індустріальним парком у Шлезвіг-Гольштайні пролетіли невідомі безпілотні літальні апарати. Під підозрою – Росія. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише німецький таблоїд "Bild".

Військовий дрон дістався критичної інфраструктури Німеччини: Bild розкрив деталі

Дрон. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що поліцейські дільниці та прокуратуру підняли через тривогу через ворожий об'єкт – ймовірно, йдеться про військового безпілотника, який може належати Російській Федерації. Крім того, останніми днями кілька безпілотників пролітали над виведеною з експлуатації атомною електростанцією та терміналом зрідженого природного газу в місті Брунсбюттель.

"Кілька разів було порушено безпольотну зону, пролітаючи над атомною електростанцією. Ворожий об'єкт, ймовірно, військовий безпілотник, був захоплений", — йдеться у внутрішньому звіті поліції.

Прокуратура Фленсбурга розслідує агентурну діяльність із метою саботажу. За даними журналістів, безпілотники було приписано російським агентам. Їх могли запустити з цивільних кораблів у Північному морі.                                                                                                  

Читайте також на порталі "Коментарі" — Німеччина й надалі підтримуватиме Україну. На це не зможуть вплинути результати виборів у США. Також Берлін запевняє, що надасть усе необхідне Києву, навіть якщо країни G7 не реалізують заплановану мільярдну допомогу до кінця року. Про це в інтерв'ю Berliner Morgenpost заявив міністр економіки та віце-канцлер Німеччини Роберт Хабек.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Німеччині під загрозою блокування десятки пакетів озброєнь для України: що відбувається.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини