Головна Новини Світ Німеччина Загроза Росії нікуди не зникає: до якого рішення Шольц закликав країни Заходу
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза Росії нікуди не зникає: до якого рішення Шольц закликав країни Заходу

Олаф Шольц вважає, що Європа має перейти до великомасштабного виробництва зброї

13 лютого 2024, 08:30 comments5689
Поділіться публікацією:

Канцлер Німеччини Олаф Шольц на церемонії закладення нового заводу з виробництва боєприпасів закликав перейти до великомасштабного виробництва оборонного обладнання, щоб Європа могла успішно стримувати агресорів. Як передає портал "Коментарі", про це пише "ZDF", цитуючи сова німецького канцлера.

Загроза Росії нікуди не зникає: до якого рішення Шольц закликав країни Заходу

Олаф Шольц. Фото: з відкритих джерел

З огляду на загрозу з боку Росії Олаф Шольц закликав до значного збільшення оборонного виробництва в Європі на церемонії закладки нового заводу з виробництва боєприпасів для оборонного концерну Rheinmetall.

За словами Олафа Шольца, європейські партнери мають об'єднати свої замовлення та забезпечити оборонну промисловість безпекою поставок на найближчі десятиліття.

"Ми повинні відійти від мануфактури та перейти до великомасштабного виробництва оборонного обладнання", – констатував канцлер Німеччини.

Агресивна війна Росії в Україні та відкрито сформульовані імперські амбіції президента Володимира Путіна є "головною загрозою для європейського мирного порядку", зазначив голова німецького уряду.

"Якщо ви хочете миру, ви маєте успішно стримувати потенційних агресорів", — підсумував Шольц.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тепер все стало ще очевидніше: Шольц розповів, що він зрозумів після інтерв'ю Путіна Карлсону.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Олаф Шольц розповів, що можуть зробити західні країни, щоби в Україні знову було відновлено світ. Його пропозиція складається із чотирьох кроків.

Раніше "Коментарі" інформували – канцлер Німеччини Олаф Шольц під час свого візиту до Вашингтона обговорив подальшу підтримку України з президентом США Джо Байденом.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.zdf.de/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини