Головна Новини Світ Німеччина Загроза справді реальна: Пісторіус зробив заяву про війну РФ з НАТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Загроза справді реальна: Пісторіус зробив заяву про війну РФ з НАТО

Глава міноборони заявив, що йому хотілося б "розбудити суспільство" та закликати збройні сили Німеччини

19 січня 2024, 11:22
Поділіться публікацією:

Німецькі військові аналітики вважають, що збройне протистояння між Росією та НАТО можливе. Такий сценарій може розвернутися за п'ять-вісім років. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в інтерв'ю Tagesspiegel зробив міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус.

Загроза справді реальна: Пісторіус зробив заяву про війну РФ з НАТО

Борис Пісторіус. Фото: з відкритих джерел

Як зазначив міністр, поки він не вважає за ймовірний напад РФ на НАТО. У той же час він схильний довіряти заявам експертів про те, що, ймовірно, війна може розгорнутися в найближчі п'ять-вісім років.

"Ми чуємо погрози з Кремля майже щодня, останнім часом знову на адресу наших друзів у країнах Балтії. Тому ми маємо враховувати, що якось Росія може напасти навіть на країну НАТО", — сказав Пісторіус.

Глава міноборони також зазначив, що своєю заявою хоче "розбудити суспільство" та закликати збройні сили Німеччини бути готовими до цього розвитку сценарію.

Читайте також на порталі "Коментарі" – президент РФ Володимир Путін (фактично – диктатор) значно активізував давні зусилля Кремля та створює інформаційні умови для майбутньої ескалації проти балтійських країн. Про це йдеться у оновленому огляді Інституту вивчення війни (ISW). Один із останніх прикладів – заява Путіна 16 січня про те, що в країнах Балтії росіян нібито "викидають за кордон". Це, на думку хазяїна Кремля, ставить під питання безпеку РФ. Про що говорять дані путінські заяви, чи наважиться РФ на агресію проти Європи? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – через скільки років можлива війна Росії з НАТО: чому Німеччина не готова.

Раніше "Коментарі" писали – у НАТО відреагували на інформацію про підготовку Німеччини до війни з Росією.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

19 січня 2024, 11:40

Кинули світ у прірву потакаючи корупційним юдейським примхам. Треба було думати з ким зв'язуватись і навіщо. Поки ви підтримуєте шахрайське і гниле яке все розкрадає Росія не тільки міцніє але знаходить прихильників по світу. Україна вже повністю трансформувалась у малоросію не бажає змінюватись і ставати на шлях доброчесності. Влада узурпована назавжди і зацікавлена у багаторічній війні.


Новини