Головна Новини Світ Великобританія Дитина завдала 118 ножових поранень матері і просила "мішок для трупів" у поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

Дитина завдала 118 ножових поранень матері і просила "мішок для трупів" у поліції

Поліцейський, який заарештував хлопчика, сказав, що підліток був «надзвичайно спокійним і стриманим»

14 грудня 2020, 19:37 comments1215
Поділіться публікацією:

Учень приватної школи Англії, який змінив стать, задушив свою матір і наніс їй 118 ножових поранень, перш ніж зробити лякаючий дзвінок в службу 999, щоб сказати поліції: "Принесіть сумку для трупів". Про це повідомляє британське видання Daily Mail.

Дитина завдала 118 ножових поранень матері і просила "мішок для трупів" у поліції

Роуен Томпсон відвідував свою матір Джоану Томпсон і напав на неї в її сільському будинку. 50-річна місіс Томпсон була задушена в їх вітальні Томпсоном, і "10 або 15 хвилин по тому" він повернувся, щоб по-звірячому вдарити її 38 разів в лоб, 64 рази в шию і 16 раз в руку.

Томпсон подзвонив в службу 999 в "спокійній, безпристрасно і цілком у звичайній манері" і сказав: "Я тільки що вбив свою маму ... Я задушив її й заколов її ножами. Поліцейський, який заарештував Томпсона в будинку в Хемблдоне, графство Хемпшир, сказав, що підліток був "надзвичайно спокійним і стриманим" і "здавалося, що його більше турбує його кішка".

Дитину знайшли мертвою всього за чотири дні до того, як він повинен був постати перед судом за звинуваченням у вбивстві своєї матері.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що 13-річна дівчинка з ножем у Франції загрожувала вчителю "спустити шкуру, коли та вийде". Викладач викликала поліцію, яка виявила під час обшуку кухонний ніж в сумці учениці. Дитина виключена зі школи, без можливості закінчити навчання до кінця семестру.

Як раніше повідомляли "Коментарі", міністр охорони здоров'я Британії Метт Хенкок заявив, що у Великобританії було виявлено "новий варіант" коронавірусу, який, як вважається, швидко поширюється на Південному Сході Великобританії.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Иветта

14 грудня 2020, 19:57

Это не ребенок ,это чудовище.


Новини