Головна Новини Світ Великобританія Індія блокує авіасполучення з Великобританією
commentss НОВИНИ Всі новини

Індія блокує авіасполучення з Великобританією

Велика громада індійського походження проживає в Сполученому Королівстві

21 грудня 2020, 13:37
Поділіться публікацією:

Індія в понеділок оголосила про припинення всіх пасажирських рейсів з Великобританії через появу в країні нового штаму коронавірусу. Про це пише Le Figaro.

Індія блокує авіасполучення з Великобританією

"Беручи до уваги ситуацію в Сполученому Королівстві, уряд Індії вирішив призупинити всі польоти зі Сполученого Королівства в Індію до 31 грудня 2020 року", — заявило міністерство Повітряний транспорт у твіті.

У міністерстві також заявили, що тепер всі пасажири з Великобританії повинні будуть пройти обов'язкові тести RT-PCR. Велика громада індійського походження проживає в Сполученому Королівстві, і сотні членів цієї діаспори щодня здійснюють поїздки в Індію.

Кілька країн, включаючи Францію, Італію, Туреччину, Австрію, Канаду, вирішили в неділю призупинити в'їзд з британських територій на кілька днів після появи "британського" штаму COVID, який на 70% більш заразний, за словами прем'єра Британії Бориса Джонсона

У суботу в Індії кількість заражених перевищила 10 мільйонів. Індія — друга у світі за захворюваністю. З початку пандемії в Індії зареєстровано 145 477 смертей, пов'язаних з вірусом, і 9,6 мільйона пацієнтів одужали.

Нагадаємо, університетська лікарня Гента, Бельгія, почне проводити широкомасштабні випробування маловідомої вакцини Curevac проти Covid-19 в понеділок.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що перший міністр Шотландії закликала продовжити перехідний період по Brexit через появу нового "британського" штаму коронавірусу. За її словами, Великобританія зіткнулася з надзвичайно серйозною ситуацією через нову мутацію COVID-19, яка вимагає 100% уваги.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини